Themadienst ‘Durf te denken en je gaat geloven.’

Op 3 februari om 17.00 uur, willen we een themadienst houden. Veel mensen lopen met het onuitgesproken gevoel dat de wetenschap op de één of andere manier ons geloof ondermijnt. Tenminste, zo worden de uitkomsten van wetenschappelijk onderzoek vaak gepresenteerd. Maar er zijn ook andere geluiden. Als je helder denkt, kun je ook ontdekken dat er veel is dat wijst in de richting van God als Schepper, en dat er in de Bijbel dingen staan die juist door wetenschappelijk onderzoek bevestigd worden. En tegelijkertijd weet je als gelovige ook intuïtief dat geloof anders is dan wetenschap. Geloof is kennis van een andere soort. Over deze vragen zal het gaan in de middagdienst met als thema: ‘Durf te denken en je gaat geloven.’ Robert Versteeg zal dat op een boeiende manier presenteren. Grijp deze kans om wat meer helderheid in je denken en geloven te krijgen!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.