Campingevangelisatie

Ook deze zomer zal er weer namens elf Hervormde Gemeenten en Gereformeerde Kerken uit de gemeente Tholen evangelisatiewerk gedaan worden op camping Stavenisse.
Van zaterdag 19 juli t/m zaterdag 16 augustus zullen de Dabaristen weer aanwezig zijn op camping Stavenisse. Dabaristen zijn jonge, enthousiaste christenen die Gods liefde laten zien in èn door hun recreatiewerk.
Er komen twee teams die elk twee weken op de camping verblijven. Elk team bestaat uit zes-acht enthousiaste jongens en meisjes. Ook is er gedurende deze twee weken een campingpastor aanwezig.
De campingpastor met zijn/haar gezin zullen het Dabar-team ondersteunen en hopen ook in contact te komen met volwassenen op de camping.
We hopen dat al deze mensen zich gesteund zullen weten door de gemeenten die achter hen staan. Dit kan door gebed en/of door een bezoekje aan de camping.
De Commissie Camping-evangelisatie verzorgt voorbereidend werk en begeleidt de twee teams gedurende deze 4 weken. Deze commissie bestaat uit vertegenwoordigers van diverse Hervormde Gemeenten en Gereformeerde Kerken in Tholen en St.Philipsland.
Iedere zondagmorgen bezoekt het team met de campingpastor en de commissie een kerkdienst van één van de deelnemende kerkelijke gemeenten. Dit jaar bezoeken zij:
20 juli Hervormde Gemeente St. Philipsland
27 juli Hervormde Gemeente Rehoboth St. Maartensdijk
3 augustus Gereformeerde Kerk Oud-Vossemeer
10 augustus Ichthuskerk Tholen !!

Campingdiensten
Op zondagavond 27 juli en 10 augustus wordt er om 19.00 uur een campingdienst gehouden in de witte tent van Dabar op camping Stavenisse (achteringang bij de zeedijk).
U bent allen van harte welkom om deze diensten bij te wonen.
De Dabaristen, campingpastors en de commissie waarderen dit.
De Commissie Campingevangelisatie Tholen en St.Philipsland rekent op uw betrokkenheid!
Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.
Namens Commissie Campingevangelisatie Tholen & St.Philipsland,
Ds. M.A. Post, voorzitter, 0166-697484, mpost11bj@outlook.com
S. Geluk-Breure, secretaresse, 0166-602228, 
gelukbreure@kpnplanet.nl
J. Roggeband, commissielid, 06-30115771, 
roggeknorries@kpnplanet.nl
Jaap Roggeband en Sarien Geluk vertegenwoordigen de Ichthuskerk binnen de commissie

Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Nieuws met de tags , , , , . Bookmark de permalink.