Join-volleybaltoernooi

Join organiseert weer het inmiddels jaarlijks terugkerende interkerkelijke volleybaltoernooi. Het toernooi is voor alle jongeren en ouderen vanaf 12 jaar en wordt gehouden op zaterdag 15 november vanaf 19:00 uur in de Meulvliet in Tholen. Om 22:30 uur wordt het toernooi gezamenlijk afgesloten. Je kunt je als team (minimaal 6 personen) of individueel opgeven. Wanneer je voor het tweede kiest, wordt je door de organisatie in een team ingedeeld. Er worden op deze avond 2 poules gemaakt: een jongerenpoule en een volwassenenpoule. Is de helft van je team ouder dan 16 jaar schrijf je dan in voor de volwassenenpoule. Zo niet schrijf je dan in voor de jongerenpoule.
Zorg in ieder geval voor sportieve kleding en binnenschoeisel (geen zwarte zolen). Drinken is te koop aan de bar in de Meulvliet, of neem iets van thuis mee. Inschrijf geld is €2,- p.p. en moet betaald worden in de zaal voor aanvang. Je kunt je opgeven tot 7 november bij Kees Bout via de mail: keesbout@zeelandnet.nl.
Zorg dat in je opgave de volgende punten opgeeft:
Naam teamgenoten + leeftijd.
Jongerenpoule/volwassenenpoule
Teamnaam
Kerk

Supporters op de tribunes zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Nieuws met de tags , , , , . Bookmark de permalink.