Jeugddienst: Join the club..!

Op zondag 5 februari 2017 is er om 17:00 uur een jeugddienst in ozne kerk. Voorganger tijdens deze dienst is Ds. Henk van het Maalpad uit Halsteren. Tijdens de dienst zal Judith Geuze en band de dienst muzikaal begeleiden.
Thema van de dienst is Join the club…! Dit thema is samen met de kinderen van club De Start van SCJT (Stichting Christelijk Jeugdwerk Tholen) uitgezocht. En sluit aan bij het thema ‘omgaan met elkaar’ waarover zij in de afgelopen tijd gewerkt hebben. Tijdens de dienst zullen de kinderen laten zien wat ze op de club gemaakt hebben. Join the club… samen. Want samen is toch veel leuker en fijner dan alleen? Ds. van Maalpad zal vertellen hoe we uit de bijbel kunnen leren dat samen echt beter is dan alleen.
Een dienst vol met opwekkingsliederen, mooie tekeningen en begrijpelijke verhalen. Kom samen beleven; Join the club!

Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Nieuws met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.