Oecumenische dienst

Dit jaar hopen we de oecumenische dienst met drie andere kerken in Tholen op 21 januari te houden. Het thema is ‘Recht door zee’. Het zal gaan over de verlossing van Gods volk uit de slavernij in Egypte. De liturgie wordt ons aangereikt door christenen uit het Caribisch gebied. Ook zij hebben in het verleden met slavernij te maken gehad. In deze dienst is er een projectkoor. Iedereen die wil meezingen is van harte welkom. De eerste repetitie hiervoor is op donderdag 4 januari om 20.00 uur in het Visnet. Aanmelden graag via rktholen@hetnet.nl

De begeleiding van de samenzang zal gedaan worden door een kopergroep.

We zouden het heel fijn vinden als er ook mensen zijn die de zaal willen helpen inrichten op zaterdagavond 20 januari. Ook na de dienst zijn er mensen nodig om af te breken en op te ruimen. U/jij kan je aanmelden bij Johan Moerland, johanenina@zeelandnet.nl of 0166-603464.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.