Sunday Afternoon Show in de Ichthuskerk

Het jeugdwerk van de Ichthuskerk en St. Christelijk Jeugdwerk Tholen organiseren op zondagmiddag 8 september de Sunday Afternoon Show. Cabaretier Ruurd Walinga geeft een nieuwe, creatieve invulling aan de zondagachternamiddag.
De Sunday Afternoon Show bestaat uit een mix van liedjes en cabaret en duurt circa een uur. Op een speelse manier kan het publiek lachen om de luchtigheid van het bestaan, maar ook nadenken over hele serieuze zaken: de eindigheid van het leven.
De Sunday Afternoon Show is geschikt voor alle leeftijden. Het inspirerende programma begint om 16.00 uur in de Ichthuskerk aan de Doelweg in Tholen; inloop is vanaf 15.30 uur. De toegang is gratis.

wallingaichthuskerk

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.