Kerstconcert Doelen

PERSBERICHT

 

Kerst-Doelenconcerten 2019

Het Christelijk Gemengd Koor Deo Cantemus organiseert in 2019 opnieuw twee
Kerst-Doelenconcerten. Onder het thema “Een Koning voor de wereld” wordt hét verhaal
van Gods liefde voor deze wereld gebracht in de ambiance en sfeer van het Concertgebouw de Doelen in Rotterdam. De concertserie wordt jaarlijks bezocht door duizenden mensen uit het gehele land. De Kerst-Doelenconcerten staan zo in een lange traditie, maar zijn allerminst traditioneel te noemen! Het programma wordt gekenmerkt door afwisseling en door variatie in stijl. Het is toegankelijk en herkenbaar en tegelijk vernieuwend en verrassend. Nieuwe kerstbewerkingen worden ten gehore gebracht en oude vertrouwde melodieën worden herkend in een vernieuwde uitvoering. De medewerkenden voeren het programma uit met een passie die u niet onbewogen laat en creëren een sfeer die door bezoekers betiteld is als ‘warm en overweldigend’. Onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen wordt tijdens deze concertserie het meest indrukwekkende en inspirerende verhaal in de wereldgeschiedenis tot klinken gebracht.
Het afwisselende programma wordt gebracht met verwondering, verrassing en vreugde! Het Christelijk Gemengd Koor Deo Cantemus geeft de serie Kerst Doelenconcerten 2019 vorm en inhoud met medewerking van: Christelijk gemengd koor ASAF uit Papendrecht o.l.v. Hans van Blijderveen, het Mannenensemble “Cantare” uit Woudenberg o.l.v. André van Vliet, Maria den Hertog (mezzosopraan), Jacob Schenk (tenor), Yannick Bot (marimba), André de Jager (orgel), André van Vliet (piano) en het orkest l’ Orchestra Particolare.

Data en aanvangstijden: zaterdag 14 december, aanvang 14.00 uur en dinsdag 17 december, aanvang 20.00 uur.
Locatie: Concertgebouw de Doelen, Schouwburgplein 50, Rotterdam.
Toegangsbewijzen  € 25,- of € 29,- zijn te bestellen via de website: www.dedoelen.nl of  
telefonisch 010 217 17 17 of aan de kassa van Concertgebouw de Doelen te Rotterdam. Kinderen tot en met 15 jaar ontvangen € 10,- korting. De toegangsprijs is inclusief koffie/thee, programmaboekje en garderobe.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.