Heilig Avondmaal en leesrooster

Aanstaande zondag, 8 november, vieren we weer het Heilig Avondmaal. De kerkenraad en de covid-commissie hebben de reacties op de vorige avondmaalsviering goed gelezen. Samen met de verscherpte maatregelen heeft dit geleid tot een iets andere vorm van avondmaal vieren. 

In beide diensten, om 10.00 en om 17.00 uur, zal er plaats zijn voor 30 bezoekers, aangevuld met de gemeenteleden die een bijdrage aan de dienst hebben.

De afstand tussen de rijen wordt ruimer gemaakt, zodat twee ambtsdragers u het brood en de wijn op een veilige manier kunnen aanbieden, zij zullen daarbij een mondkapje dragen. Als iedereen een stukje brood heeft, eten we het gelijktijdig. De wijn zal in kleine bekertjes op een dienblad uitgedeeld worden, dit drinken we dan gelijktijdig. 

We hebben voor deze vorm gekozen om zo weinig mogelijk te lopen tijdens de viering van het Heilig Avondmaal. Als u het Heilig Avondmaal thuis viert, kunt u ervoor kiezen om voor uzelf brood en wijn klaar te zetten. 

Bij de Wegwijzer van november, de zondagsbrief, de website en socie app vindt u het leesrooster waarmee u zich kunt voorbereiden op de dienst van aanstaande zondag. We kijken uit naar gezegende diensten.

U kunt het leesrooster hier in Word downloaden.

En hier in PDF

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.