Week van gebed live uitgezonden

In de week van 18 t/m 23 januari vindt de jaarlijkse landelijke Week van gebed plaats. Sinds enkele jaren worden er ook in Tholen bijeenkomsten georganiseerd door leden van drie verschillende kerkelijke gemeenten. Vanwege de coronamaatregelen kunnen we dat dit jaar alleen digitaal organiseren.

Daarom verzorgen we op maandag 18, woensdag 20 en vrijdag 22 januari een live gestreamde uitzending, vanuit de Ichthuskerk (18 januari), De Oesterschelp (Christengemeente, 20 januari) en de Ned. Hervormde gemeente (vrijdag), alle uit Tholen. 

We verzorgen een programma met een korte overdenking, gebed en muzikale omlijsting. Deze uitzendingen beginnen om 19.00 uur en zullen rond 19.45 uur afgelopen zijn.

We roepen iedereen op om met ons mee te bidden. U kunt inloggen via de volgende website:

https://www.weekvangebed.nl/gebedslocaties

Als u dan op de kaart Tholen aanklikt, vind u daar de link om de bijeenkomst van die avond mee te maken.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.