We mogen weer een beetje naar kerk!

In navolging van het advies van de PKN, heeft de kerkenraad besloten dat de kerkdiensten weer mogen worden bijgewoond door 30 personen per dienst met ingang van zondag 7 maart. Dit zullen diensten zijn waarin we ons houden aan de covid-maatregelen: handen ontsmetten, 1,5 meter afstand, mondkapjes bij verplaatsing en geen gemeentezang. Ook zullen we weer kindernevendienst en kinderoppas aanbieden.

Als u de dienst bij wilt wonen, kunt u zich daar tot vrijdagavond voor aanmelden. Hoe dat moet, leest u op de pagina Inschrijven kerkdiensten van deze website. De inschrijving zelf verloopt via Kerkbezoekplanner.nl Op de zaterdag voorafgaand aan de dienst ontvangt u een mail of u mag komen.

Natuurlijk kunt u de dienst ook nog steeds volgen via www.kerkdienstgemist.nl met beeld en geluid.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.