Paaschallenge

In de Stille Week voor Pasen houden we een paaschallenge. Via het scannen van QR-codes volg je een route aan de hand van een persoon uit de lijdenstijd. Het is een coronaproof wandeling door Tholen die ongeveer een uur duurt. Je komt langs plaatsen waar je een geluidsfragment, vraag, puzzel of activiteit krijgt.

Je hebt hiervoor alleen een telefoon nodig met een app om QR-codes te scannen. Zo kunnen we samen – op afstand – toeleven naar Pasen.

Je kunt op vier dagen meedoen: maandag 29, dinsdag 30 en woensdag 31 maart en zaterdag 3 april. Je kunt inschrijven voor een tijdslot via https://calendly.com/ichthuskerk/paaschallenge. Om het coronaproof te houden, start namelijk iedere deelnemer/groepje (een of twee personen of een huishouden)15 minuten van elkaar. De route begint op de Markt. 

Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Nieuws. Bookmark de permalink.