Extra collecte Oekraïne

De oorlog in Oekraïne betekent onbeschrijflijk leed voor vele mensen. Ons hart gaat naar hen uit!

Aanstaande zondag (13 maart) zal er een extra collecte gehouden worden voor Giro 555.

Wanneer u digitaal uw gift wilt overmaken kan dat direct op IBAN: NL08 INGB 0000 0005 55 t.n.v. Stichting Samenwerkende Hulporganisaties, Den Haag of via het College van Diakenen NL98 RABO 0362614458. Zou u bij uw gift ‘Noodhulp Oekraïne’ in de omschrijving willen toevoegen?

Doneren van goederen in Tholen:

Wilt u op een andere manier helpen dan is dat zeker ook mogelijk. Bijvoorbeeld als u goederen wilt doneren zoals paracetamol, meel, koffie/thee, rijst, babyvoeding, blikken soep e.d. Deze worden centraal ingezameld aan de Stevinweg 40 te Tholen. Daarnaast kunt u ook levensmiddelen doneren bij de Albert Heijn.

Opvang voor vluchtelingen:

Het opvangen van vluchtelingen vanuit de Oekraïne wordt centraal gecoördineerd. U kunt hierover meer lezen op de website van de gemeente Tholen.  https://www.tholen.nl/actueel/steun-oekraine

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , . Bookmark de permalink.