Gastenboek

14 reacties op Gastenboek

 1. webmaster schreef:

  Geachte heer Van Garderen, er is inderdaad een kerstnachtdienst. U bent van harte welkom op 24 december om half elf. Meer informatie over de diensten kunt u vinden onder het kopje agenda/diensten op de website.

  Vriendelijke groeten Rolant Quist (webmaster).

 2. Anton van Garderen schreef:

  Is er een dienst op kerstavond?

  Groet Anton.

 3. Marjolein Herrings schreef:

  Hallo,
  ben onlangs lid geworden van deze gemeente en bezoek nu dus ook met regelmaat de site. Is het misschien een gedachte om de lijst met aankomende diensten en voorgangers op de site te zetten?
  Hartelijke groet!

 4. webmaster schreef:

  Hallo Joke, dank voor deze reactie!

 5. Joke Jeroense schreef:

  Leuk om de diverse activiteiten uit onze kerk op foto’s te zien. Vind de foto’s altijd erg mooi van de verschillende gelegenheden. De recente foto’s van het afscheid van dhr. van Kempen. De verschillende liturgische schikkingen. De opzet van de nieuwe site is ook veel overzichtelijker dan de vorige. Mijn complimenten (van een echte dummy op internet gebied) Joke

 6. Webmaster schreef:

  Bedankt voor de reactie! De dubbele tekst is weggehaald.

  groeten, Rolant.

 7. ria roggeband schreef:

  Hoi Rolant

  Mooi gedaan de pagina’s symbolisch bloemschikken en ook de andere pagina’s natuurlijk. Een website bijhouden is een enorm werk!! Weer compliment!!
  Ik las onder Pinksteren de uitleg van de laatste zondag van het kerkenlijk jaar.
  Ga je die weghalen? De goede tekst staat al onder de foto’s.

 8. Kees Bout schreef:

  Mooi dat er niet alleen veel mensen waren bij het interkerkelijk volleybaltoernooi die deelnamen maar ook een kijkje kwamen nemen. Iedereen bedankt voor zijn deelname en gezelligheid!!

 9. webmaster schreef:

  Hallo Lenie,
  De zondagsbrief wordt er vrijdag of zaterdag opgezet. Ik streef naar uiterlijk zaterdagmiddag. Het hangt een beetje af van wanneer ik tijd heb.
  Een foto van jullie wijkteam is altijd welkom. Mail hem maar, eventueel met een leuk stukje tekst erbij, dan zet ik hem wel op de site.

  groeten,

  Rolant.

 10. Lenie ter Beek schreef:

  Op welke tijd verschijnt de actuele zondagsbrief.?

  Heb een mooie foto van mijn wijkteam
  is het een idee om hem naar jou op te sturen?
  hebben we iets meer om naar te kijken, zomaar leuk.
  Hartelijke groet,
  Lenie ter Beek

 11. webmaster schreef:

  Geachte fam. Van Driel.
  Zoals u op de pagina over onze gemeente kunt zien, zijn wij een PKN-gemeente. Van oorsprong uit de Gereformeerde Kerken in Nederland. We zijn een levendige, groeiende gemeente met een qua leeftijd zeer gevarieerde opbouw. We zijn een actieve gemeente die God erkent als Vader van iedereen, Jezus Christus als Verlosser van de wereld en de Heilige Geest als Inspirator van ons leven. Van daaruit proberen wij goede kinderen van God te zijn en een betrokken gemeente voor onze naaste (veraf en dichtbij). We willen een open en meelevende gemeente zijn. Ik hoop dat u hier wat aan heeft. Wellicht is een bezoek aan een eredienst op zondag nog meer verhelderend.

  Groeten,

  Rolant Quist
  Webmaster Ichthuskerk Tholen.

 12. Fam. van Driel schreef:

  Wat zijn jullie voor soort kerk? Evangelisch? Waar staan jullie voor? Wat is jullie visie?
  Vriendelijke groet,
  Fam. B. van Driel

 13. Roos Bovenberg schreef:

  Even de site van onze kerk bezoeken en lezen wat men te vertellen heeft in dit gastenboek. Nog maar 1 reactie! Vandaar ook mijn compliment aan de webmaster voor al de tijd en werk die je hieraan besteedt.
  Gods zegen !

 14. Ria Roggeband schreef:

  Compliment webmaster !! de site ziet overzichtelijker uit.

Reacties zijn gesloten.