Themadienst Jesus loves U2

‘I still haven’t found what I’m looking for’. Waar ben jij naar op zoek? Eens wat anders? Lekkere live muziek? Een goede doordenker? Gezelligheid? Dan is deze dienst is echt de ‘One’ voor jou!
Op zondag 3 juni aanstaande om 15.00 uur wordt er in gemeenschapscentrum Meulvliet in Tholen een spetterende interkerkelijke dienst gehouden met het thema: Jesus loves U2!
Het is een dienst over jouw vragen, een zoektocht naar en de ontdekking van Gods liefde ook voor jou. Dit alles begeleid door de band Vision die nummers speelt van U2 die passen bij het thema: Jesus loves U2! Wil je dus wel eens een gave dienst meemaken, anders dan de gewoonlijke diensten in de kerk en wil je lekker meegalmen met de nummers van U2 die Vision speelt, kom dan zondagmiddag naar Meulvliet.
Oh ja, en neem je telefoon (met onbeperkte data) mee naar de dienst, want de dienst is interactief. Dus niet achter overleunen maar wat vind jij?

Deze themadienst wordt georganiseerd door Join en de toegang is gratis. Aanmelden is niet verplicht, maar we vragen je om dit toch te doen. Zo kunnen we tijdig een inschatting maken van het aantal mensen dat de dienst wil bezoeken. Dus geef je op via u2dienst@gmail.com. Vermeld dat je komt en met hoeveel personen, meer hoeven we niet te weten.

Tot 3 juni!

Heb je nog vragen? Mail ons dan op u2dienst@gmail.com.

Wat: U2-dienst
Waar: Gemeenschapscentrum Meulvliet in Tholen (klik hier voor de locatie)
Wanneer: Zondagmiddag 3 juni om 15.00 uur
Spreker: Rolant Quist
Band: Vision
Organisatie: JOIN

U2-dienst in Meulvliet op zondag 3 juni om 15.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in Jeugd, Nieuws met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.