ZWO Zeeland bijeenkomst 14-10-202.

Een aantal besproken punten zijn ook van u van belang en vindt u in dit kort verslag. Johan Bin is vanaf heden lid van de ZWO commissie Zeeland. Johan is lid van de ZWO commissie van de Thomas kerk in Zierikzee.

 

Er is besloten dat de ondersteuning van de projecten in Indonesië door Delta stopt per 31 augustus 2023. In de loop van 2022 wordt besloten over de nieuwe projecten.

 

De financiële bijdragen komen goed binnen, ongeveer twee derde van  het toegezegde bedrag over 2021 was per medio september binnen.

 
 

De Delta Inspiratie dag wordt gehouden op 27 november 2021 in de Emmauskerk in Middelharnis, parkeren kan bij de ernaast gelegen Christelijke Scholengemeenschap Prins Maurits, Koningin Julianaweg 57, Middelharnis. Ook rijdt er vanuit Zierikzee een bus, geregeld door de classis Delta. Het programma heeft de volgende onderdelen:

 

Samen lichter kerk-zijn, jonge generaties voorop, naar buiten gericht, groene kerken, Kerkinactie / Delta voor Indonesië, kerkbeheer. Een medewerkster van P3W uit Indonesië is aanwezig om te vertellen over haar werk. Verdere informatie kunt u vinden op de site van Gelovenindedelta.nl. Op deze site kunt u zich, vanaf eind oktober, ook aanmelden, let wel dit is een evenement en daarom is een corona toegangsbewijs verplicht! U bent vanaf 9.30 welkom, het officiële programma begint om 10.00 uur en wordt afgesloten om 15.00 uur met een informele napraat sessie vanaf 15.30. Een lunch wordt voorzien en ook voor koffie en thee wordt gezorgd.

 
 

Regionale diaconale dag Regio Zuid wordt gehouden op 12 februari 2022. De plaats is nog niet bekend en wordt u op een later tijdstip meegedeeld.

 

Op 24 maart houden we weer een fysieke ZWO Regio bijeenkomst, waarschijnlijk in Bruinisse maar ook dat hoort u uiteraard nog van ons met nadere bijzonderheden.

 
 

Voor haar boekverkoop project in Veere ten behoeve van onze projecten in Petra Van Den Berge nog op zoek naar een paar gemeenten die boeken willen inzamelen. Mocht uw gemeente hier aan mee willen doen neemt u dan contact op met Petra. Email

.

 

Otto van Tuijl, contactpersoon Schouwen Duiveland en Tholen, samen met Johan Bin.   

 
 
 
 
Dit bericht is geplaatst in ZWO. Bookmark de permalink.